Jatkuuu ja nyt oikeen kyunnolla

…tavaraa pesään !

Tämmöstä tällä kertaa. Aika vanha päiväkirjamerkintä tämäkin! Mutta joo. Ekstramatskuna omakuva alalaidassa.

Ai juu, unohdinpa sanoa: lukusuunta on ylhäältä alas! Ja… en ees oo noin söpö. Wishwash.

Tässäpä erään tehtävän tulosta. Karrin tunneilta vieläpä taisi olla. Tykkään tästä niiin paljon. Vaikkei ehkä mikään kuningasidea, mutta silti. Odotan sen kehitystä ainakin itse innolla : P

 

M.L.W.K. eli Mad Lolitas With Katanas. Tästähän tulee niin maailman suurin tuotanto että... 200 pokkaria jne. Hahah. Justiisa. Tää on muuten se alkuperäinen mikä nyt oli puolen minuutin vai minkä luonnos. : ) Tykkään. Kovasti.

Tää on samasta tehtävästä... hetkinen, toi Lakshmi on siis kuvauksen "Legenda jo eläessään" mukaan tehty. Tosin mä vähän kyllä petkuttaa, koska se on oikeesti olemassa. Tai siis, se on yks intialainen jumalatar. Juups. 8 raajaa ja kaikki. Noh, toi toinen on sitten se "Ei kenenkään kaveri". En tienny miten suhtautua siihen kuvaukseen, joten tein hahmosta sellasen vitun masiksen mut riitapukarin näkösen, että se on paska jätkä mut oikeesti herkkä. : D Haha Kun ei must kukaan ole läpitunkemattoman paha. Nih.

…jajaja: Arto-kaverin hupparissa muuten lukee: MUUMIT ON SAIRAUS. Tällanen pikkukiva detalji vielä.

Chichi-san kissana. Ensimmäinen kerta kun piirsin hänet. : P Tykkään kovasti. Muusani.

Ja näitähän kertyy. Voi että, se taitaa olla Elli siinä mirriversiona jälleen kerran : DD eehehe

No tää nyt on tämmöstä. Joskus ei vaan kaverin jutut innosta ku ne liikkuu siellä paputasolla. Kun parempaakaan ei tapahdu, niin tästä sitten piti kertoilla : DD >:CC Hä??

Hullut lolitat esittäytyvät. Hmm. Voi mitä paskaaa : D Mutta tästä on hyvä lähteä, katsokaas the only way is up, my friends !

Sivu kaksi. Lopetus sai ainakin erään Villasukan nauramaan : D olen siitä ainakin ylpeä. Prkles.

Tämä MLWK-juttu oli samoihin hahmoihin kohdistuvan tehtävän tulosta, jossa ne piti sijoittaa hassuun sattumukseen normaalin työympäristönsä puitteissa. Tai jotain tämmöistä ainakin muistelisin. :3

…Lisättäköön vielä, että viimeinen ruutu on minusta aivan iki-ihana. Vaikka itse sanonkin! Se tuo mieleen lonkeroiset ja muut hentait. Yay. Hirviöparitus<3

Tehtävä liittyi siihen, miten tehdä sarjakuvaksi jokin ihme tekstarikommentti jollaisia Ville Pirinen oli (kenties) ihan meitä varten keräillyt. Siitä tuli sit tällainen. Kommentti löytyy kuvasta myös alkuperäisenä, tottakai : ))

…Ja tässä on KUULEMMA painavaa asiaa sukupuolirooleista : — D HAH!

Tää on jälleen kerran tehty Villen ohjeistuksen mukaan jostain satunnaisista lauseista, joita löytyi tieteenkuvalehdestä : D onko se edes yhdyssana, en tiedä, mutta who cares. pääasia on, että hulluna pähkäilin et miten hitossa saan tän toimimaan, mutta hyvinhän se meni. Tässä vois nähdä jopa jotain irrationaalista hauskuutta ja todellisuuspakoista syvyyttä. Asiatonta asiaa.

Tää on omistettu Emmalle. ; ) Ajattelin sua repeilemässä, kun tein ton snuukkaus-kuvan. Ja itseasiassa Liljaa kanssa… ja sen outoa huumorintajua o___OOOOOoooooOOOooO Jep. (Muumeja runkulla. x))) Muistan sen aina. Lovely.)

Ajatusten vaihtoa itsensä kanssa. Lovelyyy

Jazz on jees! Sanoi kuka tahansa mitä tahansa

Toi jamijuttu on niin mua. Voi olla että puolet elämästäni kuljen laput silmillä ja napit korvilla ja laulan ja huhdon ja huidon ja tanssin. Koittakaa kestää ihmiset mua : DD Ooon joskus ihan seko, oikeesti. Okei. Sit toi juttu noista asiakkaista. Se oikeesti lämmitti mieltä nähdä muutama nimeltämainitsematon immeinen pitkästä aikaa. Muistutti mua niistä ihanista ajoista silloin töissä<333 En unohda sitä ikinä. Cultural exchange<3 Viimenen strippi on silkkaa raivoa. Kuvattuna ulkoa päin katsottuna ja mun pään sisältä. Pelottavaa, eikö? >:DDD hehehehee! I´ma get ya all

Jätä vastaus